Siirry sisältöön

C saha

Välillä sitä on sellainen olo, että edessä oleva työmäärä tuntuu vuoren korkuiselta massalta, joka kaatuu päälle hetkenä minä hyvänsä. Silloin ihminen usein lukkiutuu ajattelemaan, että ei kykene edes aloittamaan. Mutta eivät ne asiat kuitenkaan todellisuudessa ylitsepääsemättömiä ole. Tulee vain ajatella keskeneräiset ja vielä aloittamattomat asiat pienissä erissä ja aloittaa yhdestä. Yksi asia kerrallaan työt tulevat tehdyksi ja vuori pienenee.

Aivan kuin metsurin mennessä ensikertaa raivaamattomaan metsään, tulee hänen keskittyä ensimmäiseen puuhun ja edetä sitten pieni alue kerrallaan syvemmälle metsään. Lopulta voi huomata ropsipinojen kasvavan ja raivaamattoman alueen pienenevän. Mutta yhdestä puusta on aloitettava.

Aloita sinä nyt, sillä nyt on juuri sopiva aika toimia. Luota ja ole kiitollinen siitä, että Maailmankaikkeus tukee sinua tässä ja nyt.

sauna

Kuinka ihanalta tuntuukaan puhdistava vesi, kun pitkän päivän jälkeen pulahtaa uimaan. Rankan päivän päätteeksi olo tuntuu kokoon kuivuneelta, aivan kuin joku olisi rutistanut sinut kuivaksi kuin rätin. Silloin keho kaipaa nestettä, eikä mitä tahansa nestettä, vaan puhdasta kirkasta vettä.

Keho kaipaa vettä sekä ulko- että sisäpuolellaan. Puhdistuakseen keho kaipaa myös tuoreita puhtaita kasviksia, jolloin elimistö puhdistuu kaikin tavoin. Puhtaan veden ja ravinnon avulla kehosi virkistäytyy kohisten ja energiatasosi nousee. Hymy versoo huulillasi ja tunnet jälleen itsesi onnelliseksi 🙂